lézer tetoválás eltüntetés

Lézeres tetoválás eltüntetése. Megunt testtetoválás és elrontott sminktetoválásodtól végleg megszabadulhatsz.


A tetoválás során tűvel juttatják be a festéket a bőr legmélyebb rétegébe. Innen a szervezet védekezésében részt vevő falósejtek nem tudják a festékszemcséket természetes úton eltávolítani, hiszen a festékszemcse jóval nagyobb méretű, mint egy falósejt. A tetoválás tehát - ha az idő múlásával valamit halványodik is - életünk végéig megmarad. A sminktetoválás során a festéket a bőr hám és irha rétegének határáig juttatják el a szakemberek a mai precíz készülékekkel. Ez néhány év alatt fokozatosan elhalványodik, majd végleg kikopik a bőrből. Régebben sajnos a silány minőségű sminktetováló készülékkel a sminktetoválások is a bőralja rétegbe kerültek, sok esetben még testtetováló festéket is használtak. Ezek a sminktetoválások örök életűek, soha nem kopnak ki, és nem halványodnak el jelentősen.
A lézersugár képes a bőr legmélyebb rétegeiben ülő festékszemcsékig eljutni. A festékszemcsék elnyelik a fényenergiát, ami szétrobbantja őket, így a szín sűrűség gyengül, és végül a 3-8 alkalmas kezeléssorozat végére eltűnik.

Hány kezelés szükséges?

A kezelés eredménye tetoválások kezelésénél az első kezelés után még alig vehető észre. 3 - 8 kezelésre is szükség lehet a tetoválás teljes elhalványulásához. A kezelések száma attól függ, hogy milyen típusú festéket használtak és milyen mélyen, hány rétegben helyezkedik el a festék a bőrben. A kezeléseket általában 3-4 hetenként ismételjük, ennyi idő alatt a bőr teljesen regenerálódik az előző kezelést követően. A tetoválás eltávolítása kb. 10-30 percet vesz igénybe alkalmanként, mely függ a kezelendő terület nagyságától, és az alkalmazott festék színétől, fajtájától. A végeredmény és az egyes kezelések hatásfoka Rajtad is múlik. Ahhoz, hogy a legjobb hatást érjük el a legkevesebb kezeléssel, Te is segíthetsz! Néhány olyan tényező melyekkel Te is fokozhatod a lézerkezelés hatásfokát: Javasoljuk, hogy lézerkezelés előtt legalább két hétig ne napozz, ne szoláriumozz! Leghatásosabb a lézerkezelés világos bőrű embereken, akinek a tetoválása sötét és csak a felületes rétegben van festék a bőrben. Kisebb energiával lehet csak kezelni azt, akinek a bőre is sötét, mert ilyenkor a lézerenergia egy része a bőrt is felmelegíti. Az egészséges, rugalmas bőr nagyobb lézer energia alkalmazását teszi lehetővé. A lézerkezelést megelőző napokban az arc-és testápolók fokozott használatával rugalmasabbá tehetjük bőrünket. Ha van lehetőséged hozz magaddal festékmintát. Így lehetőség kínálkozik egy pontos próbakezelésre is (fehér lapon). Előre láthatod a várható eredményt még a kezelések megkezdése előtt.tetoválás eltüntetése Kezelésre alkalmas időpont

A kezelés időpontját úgy egyeztesd, hogy utána otthon legyen lehetőség 1-2 óra hideg borogatásra, ha bőröd érzékenyebb. Bőröd a kezelés után piros lehet! Ha tetoválása olyan területen volt, ami nem fedhető ruházattal, akkor ne tervezz a kezelés után társasági programot. A kezelt területen a bőr gyakran lehámlik és emiatt időlegesen világosabb lehet a környező bőr színénél.
Kinél alkalmazható a lézeres eltávolítás?
Ha valakinél a tetoválás elvégezhető volt, akkor az eltávolításnak sincs akadálya. Ellenjavallat lehet az időközben kialakult cukorbetegség, vagy egyéb súlyos betegség. Átmenetileg ellenjavallt terhesség, vagy akkut beteg, lázas állapot esetén.
Lézer kezelés után
A lézer kezelést követő napokon a sebgyógyulást elősegítő, nyugtató, antibakteriális krém használata ajánlott. A Dr. Rimpler mikroezüstöt tartalmazó Naosensitive forte készítmény kiválóan megfelel erre a célra. A kezelés okozta időleges színeltérést alapozók és krémpúderek megfelelően elfedik. A kezeléseket követően napozni, szoláriumozni nem szabad! A kezelt terület lehámlására kell számítani.

Sminktetoválás eltávolítás árak

Részleges szemöldök eltávolítás: 1 szemöldök 8 000 Ft

Teljes szemöldök eltávolítás: 2 szemöldök 15 000 Ft -

Szájkontúr eltávolítás: 15-20 000 Ft

Testtetoválás eltávolítás árak

Kisebb területek minimum ára: 6 000 Ft
3x3 cm: 800 Ft / négyzetcentiméter, 7 200 Ft
5x5 cm: 600 Ft / négyzetcentiméter, 15 000 Ft
7x7 cm: 500 Ft / négyzetcentiméter, 24 500 Ft
10x10 cm: 400 Ft/ négyzetcentiméter, 40 000 Ft
Nagyobb területek: 300 Ft / négyzetcentiméter

Az árak 1 alkalomra vonatkoznak.
Jó ha tudod: Tetoválás kiszedés után a bőr 3-5hónapig is piros marad.

Mobil: 06 20 228 1774