Egyedi technikával készült legtermészetesebb hatású szálazott szemöldök tetoválás. Egyéniséghez illő szemöldök tetoválás.


Azonban nem olyan régen hazánkban is megérkezett a mikroszálakat alkalmazó ún. microblading eljárás, amelynek hivatalos márkaneve Artistry. A szálas szemöldökkel összehasonlítva ez ultratermészetes, hiszen az így kialakított tetovált szálak vastagsága megegyezik a természetes szemöldök-szálakkal, ívük a valódi szálaknak megfelelő és így csak nagyon nehezen különböztethetőek meg az eredetiektől.

Kinek ajánlom?
Akinek a szemöldök formáját kis mértékben kell korrigálni, dúsítani. Zsírosabb, tágabb pórusú bőr esetén nem igazán lehet szépen elkészíteni; ugyanis gyógyulást követően a szálak kicsit megvastagodnak, szétterülnek. Ez igaz a többi szálazásra is. Ebben az esetben a Soft Powder technikát javaslom.

A szálas szemöldök kiválóan alkalmas egy sötét hajú, vastag szőrszálakkal rendelkező hölgy számára, hiszen az ő szemöldökszálai eleve nem olyan vékonyak, mint egy világos színekkel rendelkező társnőjének. A szálas technika nagyon jó arra, hogy karaktert, volument adjon a szemöldöknek, de előfordulhat, hogy a természetesség hívei idegenkednek a nagyon erőteljes látványbeli változástól, amelyet okozhat az arcukon. Ha valakinek azonban világos színű, vékony, ritkás szőrzete van, vagy évei előrehaladtával elvékonyodik és ritkul a szemöldöke, a hiperrealisztikus hatást inkább a mikroszálas szemöldök tetoválással lehet elérni.

Meghallgatom az elképzelésedet (ha nincs, az sem baj, segítek megtalálni a számodra legelőnyösebb formát).
Nagy segítség, ha hozol fényképet, vagy találsz olyat a galériámban, ami tetszik neked.Ha bármilyen kérdésed van, vagy bejelentkeznél, hívj bizalommal:
06 20 228 1774

Gépi szálas szemöldök 36 000 Ft
Microblading szálas szemöldök tetoválás 38.000 Ft
Szálas púderhatással kombinálva 48 000 Ft