>Kezdő sminktetováló gép

Kezdő sminktetováló gép


A gép kiváló szemöldök, külső-belső ajak, kontur tetoválására, emlő bimbóudvar, hegesedés rekostruálásra, újjáépítő tetoválásra. A felhasználás széles körű. Halk üzemü kicsi, erős gép!
Szett tartalma:
1db Hordtáska
1db Ezüst Toll gép
1db Mix sterilizált tű

Cégünk 1 évig vállal garanciát a készülékre és a gép szervízelésére alkatrészellátására.

Ár: 82.000FtPermanent sminktetováló  Erika gép

Permanent sminktetováló gép


Alacsony befektetés, gyors megtérülés
Kiváló ár-érték arány
Kimagaslóan hosszú élettartam
Erős motor, precíz mechanika
Alacsony zaj és rezgésszint
Orvosi minősítés
Precíz, német technológia
rendkívül intelligens, a rajta kiválasztható programok segítségével a lehető legprecízebben dolgozhatunk, könnyedén. Attól függően, hogy mit akarunk tetoválni (kontúr, satír, szem, száj, szemöldök, testtetoválás, orvosi pigmentálás) egyszerűen kiválasztjuk a megfelelő funkciót.

A kiválasztott program automatikusan beállítja a tű mélységét és a másodpercenkénti leütések számát, figyelembe véve a kiválasztott technikát valamint a tetoválandó bőrfelületre jellemző adatokat. A programok között megtalálható az ún. Free-Style menü, ennek kiválasztásával szabadon állítható a kívánt tűmélység és a leütések száma. Maximális pontossággal, fájdalom nélkül dolgozhatunk, korrekcióra alig van szükség.

szemöldök pigmentálására,
szemhéj kontúrozására,
száj kontúrozására,
száj satírozásra,
orvosi pigmentálásra
testtetoválásra (akár maradandó is)

Cégünk 1 évig vállal garanciát a készülékre és a gép szervízelésére alkatrészellátására.

Ár: 182.000Ftsminktetováló gép Legfejletebb Digitális vezérlőegység


Könnyű, ergonómikus kéziegység

Pontos vonalvezetés, minimális fájdalomérzet

Tökéletesen sterilizálható felület

Kényelmes és egyszerű használat

Extra hosszú élettartam

Precíz, német technológia

Komputervezérelt (a feszültségstabilitás miatt tökéletesen egyenletes fordulat), a sebessége széles skálán (10-150/sec) fokozatmentesen változtatható. Minden alkatrésze fémből készült (nem tartalmaz műanyag alkatrészeket), ami extra hosszú élettartamot biztosít.

Kéziegysége könnyű, az űrhajózási technikából átvett alapanyagokból (Titanium, Dural aluminium) készült, ergonometrikus tervezésű, hőálló, így magas hőfokon is sterilizálható. A tű mozgása precíz, vibrációmentes, mely pontos vonalvezetést és minimális fájdalomérzettel járó munkát tesz lehetővé.A kéziegységhez használható modulok (egybeépített tűk és tűcsúcsok) biztonságosak és nagyon kényelmes, egyszerű használatot tesznek lehetővé. A különböző technikák elvégzéséhez, számtalan különböző modul áll rendelkezésre, melyek gyorsítják és könnyítik a munkavégzést (egy-, három-, négy-, öt-, hét-, kilencvégű, hagyományos elrendezésű, soros és „slopped” tűk). A tűmélység fokozatmentesen, kényelmesen állítható. A modulok a magas higiéniai standardnak megfelelően egyesével csomagoltak és egyszer-használatosak. A készülék használata egyszerű és kényelmes, választható lábpedál vagy kézi vezérlés, mely további kényelmet biztosít használójának.

Cégünk 1 évig vállal garanciát a készülékre és a gép szervízelésére alkatrészellátására.

Ár: 260.000FtArtmex sminktetováló gép erikacosmetics

Artmex sminktetováló gép - Artmex sminktetováló gép


A kör alakú vezérlőegység nem sokkal nagyobb , mint a tenyér mérete, mégis egy igen intelligens konzol , IC processzor, programvezérlés van benne .
A PWM módszer biztosítja a stabil áramellátást. Könnyen állítható tűhossz, precíz munka , ergonomikus markolat jellemzi.

A készlet 5 db tűmodult is tartalmaz.

Modern formatervezett, funkcionális egyszerű, tiszta és szép. Tudása minden igényt kielégít. Kéziegysége formatervezett és a legmodernebb technológiával és anyagból készült, amelynek nagyon jó a fogása és épp megfelelő a súlya ahhoz, hogy kényelmesen és szépen tudj vele dolgozni. A gépet mint mindig 20 db. általad választott higiéniai modullal adjuk át neked, amit az ár tartalmaz. Valamint mint minden általunk forgalmazott gépnél, ennél is egy év garanciát vállalunk és meghibásodás esetén ennél a típusnál is azonnal csomagcserével csere gépet biztosítunk neked! Arra az időre amíg a gépedet megjavíttatjuk, illetve kicseréljük. Tehát ha nálunk vásárolsz nincs kiesésed a munkádban, bevételedben,mert soha nem állhat elő olyan helyzet hogy ne tudj dolgozni, mert épp rossz a géped.

Artmex tűt, alkatrészt és tartozékot csak a nálunk vásárolt Artmex sminktetováló gépekhez adunk el!

Ár: 219.000 FtMastor sminktetováló gép ErikaCosmetic

DiamaDerm sminktetováló gép


A high-tech sminktetováló gépek hatalmas sikert arattak a magyar sminktetoválók körében! Az elmúlt hónapokban nagyon sok kolléganő választotta a BomTech gépeket, a visszajelzések pedig fantasztikusak!

A gépek technikai tudása mindenkit lenyűgözött:

Magas tudású high-tech gép elérhető áron
A Digital Pop Deluxe népszerűségét kiváló ár/érték aránya adja, hiszen tudása a piacon elérhető milliós gépekkel vetekszik, ára azonban a legtöbb sminktetováló számára elérhető!

REVO kezelőfej
A speciális alumínium kompozitból készült kezelőfejre nehezen tapadnak baktériumok, ezért fokozott sterilitást biztosít. Extra könnyű, minimális vibráció mellett dolgozik, ezért hosszú távon kíméli a sokat sminktetoválók kezét. A világszabadalommal védett meghajtás révén a kezelőfej egyedülállóan precíz munkát tesz lehetővé.

Ideális kezdő és középhaladó sminktetoválók számára
Világszabadalommal ellátott új, REVO kezelőfej (1db)
Világszabadalommal ellátott új, REVO tűmodulok (17 féle)
10 különböző sebesség fokozat
Optimális programok szemöldök-, szem-, száj- és orvosi tetoválásra
Variábilis tűhossz szabályzás
Minimális zajszint és vibráció
Higiéniai modulok 1.450 - 3.300 Ft/db

1 év garancia

Ár: 159.000 Ftkéziegységhez használható modulok (egybeépített tűk

Kéziegységhez használható modulok

(egybeépített tűk és tűcsúcsok) biztonságosak és nagyon kényelmes, egyszerű használatot tesznek lehetővé. A különböző technikák elvégzéséhez, számtalan különböző modul áll rendelkezésre, melyek gyorsítják és könnyítik a munkavégzést (egy-, három-, négy-, öt-, hét-, kilencvégű, hagyományos elrendezésű, soros és „slopped” tűk). A tűmélység fokozatmentesen, kényelmesen állítható. A modulok a magas higiéniai standardnak megfelelően egyesével csomagoltak és egyszer-használatosak.
1 tű 400Ft
2 tű 600Ft
3 tű 800Ft
ACE-switch Lézer sminktetoválás és kisebb testtetoválás minták illetve pigmentfolt lézer eltávolító gép 180.000Ft


Ez a gép képes hatékonyan eltávolítja mindenféle foltok, mint a szeplők, sminktetoválás és kisebb testtetoválás minták. Az eredmények is azonnal észrevehető, és nem különleges képesség szükséges a gép üzemeltetéséhez elérni megdöbbentő eredményeket. Fő funkciók:

Vegye ki foltok,
távolítsa el szeplők,
Eltávolítás pigmentek,
Vegye öregedési foltok,
világosítás helyeket terület,
csökkentsük a látható pórusokat.
Szín: fehér
Feszültség: 110V 220V
kezelt terület: Full Body Area (derékbőség, nyak váll, kar, csípő, comb és vádli területeket.
Tiltott terület: terület a szem körül.


Cégünk 1 évig vállal garanciát a készülékre és a gép szervízelésére alkatrészellátására.

Ingyenes: betanítás, ami csak a saját gépünk használatára érvényes, máshol vásárolt gép használatára nem jogosít fel!
 

ACE-Switch Lézer gép ára 180.000 FtGépek megvásárolhatóak.

Bp, XIII. ker Szent István krt. 28. alatt a kozmetikában

Időpont egyeztetés: 06 20 228 1774

  • Sminktetoválás tanfolyam >>>>