Orvosi tetoválás,  helyreállító pigmentálás

Orvosi helyreállító pigmentálás tetoválás


Orvosi tetoválások: Az orvosi tetoválások nem dekoratívak, de annál inkább hasznosak. Egyes operációkat, sérüléseket, sebhelyeket, hegeket, veleszületett pigment hiányos állapotokat követően helyreállító orvosi pigmentálás.
Az orvosi tetoválással helyreállítható az elvesztett önbizalomhiány, az esztétikai komfortérzet.Heg tetoválás, műtéti hegek eltüntetése


Minden műtét vagy esetleg baleset után hegek maradnak, melyek teljes gyógyulás után általában világosabbak a többi bőrnél. A színeltérések egyik megoldási lehetősége az orvosi tetoválás, a színnel való feltöltés, vagy ahogy a szakirodalom a leggyakrabban nevezi, orvosi mikropigmentáció.. Csak a speciálisan erre a célra kifejlesztett gép alkalmas az orvosi tetoválásra.Orvosi tetoválással szinte minden típusú heget lehet korrigálni kivéve a keloid hajlamú hegek. Keloid hegesedést is jól lehet kezelni vagy akár eltüntetni a Kelo-cote termékkel amit a honlapunkon a Rejuvi termékekközt megtalálsz Kelo-cote (6g) keloidos hegek kezelés>>>műtéti hegek eltüntetése, heg tetoválás

Műtéti heg - heg tetoválás árak

Tetoválás megkezdése előtt 2-3 héttel korábban próba tetoválást kell végezni, ami ingyenes.

25 négyzetcentiméter alatt: 35 000 Ft
25-50 négyzet-centiméter: 1 400 Ft/ ncm
50-100 négyzet-centiméter: 1000 Ft / ncm
100-300 négyzet-centimétering: 1000 Ft / ncm
300-500 négyzet-centimétering: 600 Ft / ncm
500 négyzet-centimétertől: 500 Ft / ncm

Az árak tartalmazták a 1x korrekciót is, amit egy hónap múlva kell megismételni a végleges színe miatt.

Példák:

6 x 5 cm (30 négyzet-centiméter): 42 000 Ft / 2 alkalom
7 x 9 cm ( 63 négyzet-centiméter): 63 000 Ft / 2 alkalom
10 x 12 cm (120 négyzet-centiméter): 84 000 Ft / 2 alkalomVitiligo tetoválás, pigmenthiány kezelés


Nemcsak műtétek vezethetnek színeltéréshez, hanem különböző bőrbetegségek is, melyek közül legismertebb pigmenthiány a vitiligo. Ebben az esetben a világosabb bőrfelületet sötétebb, hiperpigmentált kontúr veszi körül. Ennek a pigmenthiánynak a megoldása a tapasztalt szakembereket is próbára teszi.

Az eljárással a pigmenttált bőr felület 3-5 évig tartós tünetmentes állapotba kerülhet, de ez egyénenként változhat. Az orvosi tetoválást többször, de minimum kétszer kell egymást követően elvégezni a tartós, szép eredményért.

Ingyenes konzultációt követően tudok pontos árat mondani.

Képek Hegtetoválás, Vitiligo tetoválás>>>
Vitiligo tetoválás ár:
25 négyzetcentiméter alatt: 25 000 Ft
25-50 négyzet-centiméter: 1 200 Ft/ ncm
50-100 négyzet-centiméter: 1000 Ft / ncm
100-300 négyzet-centimétering: 1000 Ft / ncm
300-500 négyzet-centimétering: 600 Ft / ncm
500 négyzet-centimétertől: 500 Ft / ncm

Az árak tartalmazták a 1x korrekciót is, amit egy hónap múlva kell megismételni a végleges színe miatt

Tetoválás megkezdése előtt 2-3 héttel korábban próba tetoválást kell végezni, ami ingyenes.


Példák:

6 x 5 cm (30 négyzet-centiméter): 32 000 Ft / 2 alkalom
7 x 9 cm ( 63 négyzet-centiméter): 52 000 Ft / 2 alkalom
10 x 12 cm (120 négyzet-centiméter): 72 000 Ft / 2 alkalomMellbimbó tetoválás (areola)


Ezt a fajta tetoválást nőknél is férfiaknál is alkalmazhatjuk, akár a mellbimbó és udvarának részleges vagy teljes hiányakor is. A mellbimbó és udvarának eltérései lehetnek pigment hiányból adódóan, vagy műtéti beavatkozás következtében esetlegesen daganatos betegséget követő helyre állító műtét után, akár a teljes mellbimbó és udvarának újjáépítését szinte a másik mellel teljesen megegyező emlőudvart tudunk készíteni. Minden esetben egy speciális tetoválási eljárással, pigmentet viszünk erre a test részre, így állítva helyre a tökéletes színt és formát. A felület nagyságától függően a pigmentálást általában több lépésben végezem, de a végső eredmény bámulatos.

Képek Melltetoválás>>>

Árak:

Tetoválás megkezdése előtt 2-3 héttel korábban próba tetoválást kell végezni, ami ingyenes.

1 oldali pigmentáció: 39 000 Ft / 2 alkalom
2 oldali pigmentáció: 62 000 Ft / 2 alkalom

Az árak tartalmazták a 1x korrekciót is, amit egy hónap múlva kell megismételni a színe miattMellbimbó és udvara tetoválás (areola)

Plasztikai műtétek utáni helyreállító pigmentáció


Legújabb generációjára, már az orvosok is felfigyeltek.
A szépítészeti plasztikai műtétek után (mellplasztika, baleseti hegek, arcfelvarrás, ...) keletkező hegek tökéletesen elfedhetők, a bőrszínnel, azonos pigmentekkel.

Kemoterápiás kezelések utáni helyreállító pigmentáció


Kemoterápiás kezelések alkalmával, a legtöbb esetben kihullik a szemöldök, szempilla.

A Purebeau TRS 250 pigmentáló géppel létrehozott szemöldök, szempilla látványa szinte az eredetivel azonos.
Haj tetoválás, fejbőrtetoválás, hajszál sűrítés


A tetoválást a fejbőrön végezzük el, olyan esetekben amikor a haj foltokban kihullott vagy valamilyen okból – pl. forgó – hiányos, és emiatt a fejbőr láthatóvá válik. De hajbeültetés kiegészítésekor is alkalmazhatjuk. Fejbőr azon részére, ahol hiányos a haj, oda „hajszálakat” tetoválok, ezáltal nem a fejbőr látszik, hanem a tetovált hajszálak, melyek a hajjal megegyező színűek, így eltakarják a fejbőrt és látványra egységes képet alkotnak a hajjal. A tetoválással esztétikailag tudjuk korrigálni a kisebb területen keletkező haj hiányát, nőknél és férfiaknálBejelentkezés ingyenes konzultációra: 06 20 228 1774
Hajtetoválás-árak


Az eljárást 1 hónappal megelőzően minden esetben készül egy tesztkezelés, ami elősegíti a tökéletes színválasztást, és kölcsönösen megbizonyosodunk róla, hogy a kívánt végeredményt kapjuk.

Tesztkezelés ára: 6 000 Ft

Árak:
100 négyzet-centimétering: 800 / ncm
100-300 négyzet-centimétering: 700 Ft / ncm
300-500 négyzet-centimétering: 600 Ft / ncm
500 négyzet-centimétertől: 500 Ft / ncm

Teljes skalp (kb. 600 négyzet-centiméter): kb. 180 000 Ft
Fejtető (kb. 100 négyzet-centiméter): kb. 80 000 Ft
Fejtető + két oldali halánték ( kb. 300 négyzet-centiméter): kb. 120 000 FtAz első konzultáció, illetve tesztkezelés alkalmával egyéni árajánlatot adunk.

Az árak 1 alkalomra vonatkoznak. Általában elegendő 1 alkalom, de esetenként szükség lehet második alkalomra is. Ebben az esetben egyedi árajánlatot készítünk.Orvosi tetováló Erika Magamról:

Murguly Erika vagyok, 14 éve foglalkozom sminktetoválással: microblading, soft powdre szemöldöktetoválással, 3d füstös szemhéjtetoválással és mások által elrontott tetoválások javításával helyrehozásával, kiszedésével.

Utóbbi évben pedig orvosi tetoválással: hajtetoválás, vitiligó tetoválás, műtéti hegek korrekciójával, ill mellbimbó tetoválással ( areila ) Mindemellett sminktetoválás oktatással és gépek forgalmazásaival is foglalkozom. Munkámat legmodernebb gépekkel, kiváló anyagokkal végzem. Az évek alatt sok mindennel találkoztam, és vendégeim sokféle igénynek feleltem meg. Ha te is szeretnél még jobban kinézni, és meg jobban érezni magad a bőrödbe, akkor én segítek neked!

Célom a szépség kihangsúlyozása és az összhangmegteremtése. Számomra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb

Ha bármilyen kérdésed van, vagy bejelentkeznél, esetleg csak egy személyes konzultációra jönnél, hívj bizalommal:06 20 228 1774
Ha nem tudsz elérni telefonon, akkor visszahívlak

Bejelentkezés

Fejbőr tetoválás
Mellbimbó tetoválás (areola)
Vitiligo tetoválás
Heg tetoválás
Név:
Tel:
Email:
Üzenet: