arcfiatalítás-ráncfeltöltés

Mezoterápia ( hyaluronsavas arcfiataltó, arcfeltöltés, bőrszerkezet javítás)+ Mikrodermabrázió kezelés


A kezelés során egy mezoterápiás pisztollyal Revitacare nevű anyagot juttatunk a bőr alá, mely hyaluronsavat és egy multivitamin-keveréket tartalmaz.

5 kezelés után a bőr szerkezete akár 10 évet is fiatalodhat, ránckezelés-kés nélkül. A nyak-dekoltázs-kézfej kezelésére is hatékony, hisz ezek azok a területek ahol az öregedés jelei még feltűnően láthatóak.

A Revitacare Bio-revitalisation hyaluronsav és vitaminok hatékony koncentrációjú keveréke. A Conjonctyl hatóanyaga az organikus szilícium. E hatóanyagok együttes alkalmazása a bőr teljes megújulását eredményezi.

* A bőr optimális hidratálása: a vízhiányos ráncok kisimítása
* A bőr minőségének javítása: kollagén és elasztin termelődését segíti elő a feszesebb bőr érdekében
* Sejtmetabolizmus gyorsítása: a sejtanyagcsere (légzés, osztódás) növelése
* Antioxidációs hatás: az öregedési folyamat lassítása a külső (szennyezés, stressz, dohányzás) és belső (kor, egészségi állapot) tényezők ellenében
* A bőr minőségének javítása: kollagén és elasztin termelődését segíti elő a feszesebb bőr érdekében.

Mikrodermabrázió- bőrcsiszolás+ mezoterápiaA mikrodermabrázió, másnéven mélyhámlasztás egy kíméletes, ám annál hatékonyabb bőrcsiszolást jelöl, mely a megfiatalodás lehetőségét hordozza magában. A mikrodermabrázió egy manuális hámlasztó eljárás, mely nem fájdalmas, roppant eredményes és minden bőrtípusra alkalmazható. Az eljárás alapja a sejtképződés, mely lentről felfelé történik, tehát a bőrsejtek folyamatosan pótolják önmagukat. A legfelső hámréteg ki van téve a környezet, az időjárás és a mechanikai behatásoknak, mely által folyamatosan károsodik. Amennyiben a bőr felületén marad, ezzel elzárja a levegő és egyéb elengedhetetlenül szükséges anyagok útját a lejjebb lévő rétegek felé. Ezen segít a mikrodermabrázió, mely segít eltávolítani az elhalt hámréteget, ezáltal a bőr átjárhatóvá válik. Többek között a kozmetikumok is könnyebben elérik a mélyebb rétegeket, hogy táplálják azt.
bőrcsiszolással nagyon jó eredményeket lehet elérni:

pigment- és öregségi foltok
ráncok kezelése
érett, lassú anyagcserét folytató bőr
tisztátalanságok és akne sebhelyek
listajel
mindenféle sebhely az arcon és a testen
fény és nap okozta károk
műtéti hegek (keloid)
hyperkreatosen (elszarusodás)
testkezeléshez striae
fogyási csíkok, cellulitPLAZMA -Kezelés BŐRFIATALÍTÁSEredménye: feszesebb bőr, nyílt tekintet, ránctalan homlok, határozottabb arckontúr, feszesebb állvonal, nagyobb ajak, fitosabb orr.

Honnan tudom? A kezdetek óta alkalmazom saját magamon is ezeket a kezeléseket, sőt sokszor én vagyok a kísérleti nyúl, amikor egy-egy új területtel próbálkozom. Így pontosan tudom, mit érzel, mire számíthatsz, ha te is ki szeretnéd próbálni :-)

A kedvencem ez a kezelés, mert évek alatt számtalan esetben bizonyította, hogy segítségével eltűntethetők az öregedés jelei. Talán mondhatom, hogy mesterévé váltam, hisz rengeteg inspirációt kaptam az elégedett Vendégektől: "Eri próbáljuk ezt is, azt is eltüntetni" ezáltal nagy gyakorlatra tettem szert. Így ma már tudom, az egész testen alkalmazható, remek fiatalító eljárás.Odafigyeléssel, biztonságosan végzem a külföldön már régóta sikerrel alkalmazott plazmafényes bőrfiatalítást. Tudd meg a sikeres kezelés titkát, olvass tovább...

Árak

(jobb és bal oldal együttes kezelése esetén)plazma kezeles budapest szemhej
A kezelés menete:
 Letisztított, lefertőtlenített bőrfelületet egy fájdalom csillapító krémmel bekenjük. A megfelelő hatóidő (20p) után kontakt gélt viszünk fel a bőrfelületre.
 Megtörténik a kezelés, a kezelt helyen kis pörkök keletkeznek, a végén egy fertőtlenítés és egy gyulladáscsökkentő és 50 faktoros fényvédő krém kerül a bőrre.
 A pörkök kb.5-7 nap múlva heg nélkül leválnak,
a kezelés helyét ne érintsük, 24 óráig ne tegyünk rá semmit majd kímélő krémet használjunk! A szolárium használata ellenjavalt, fényvédelem szükséges!
Az eljárás az alábbi problémák korrigálására alkalmazható sikerrel
Konkrét ráncok eltüntetése - látványos javulás
Felső szemhéj megereszkedése
Szemöldök közötti ráncok
Orr-ajak közötti redő
Száj körüli cigaretta-ráncok
Felső ajkak feszesítése
Homlok ráncai - függőleges és vízszintes
Megereszkedések arcon, nyakon
Toka feszesítése
Táskák a szem körül (bizonyos feltételek mellett)
Fibrómák
Szarkalábak
Hegek, Szemöldökemelés, Has bőrének feszesítése

ORR KORREKCIÓJA
Az elért eredmények szükség esetén bármikor korrigálhatók. Problémától függően 1(-3) alkalom alatt érhető el a kívánt hatás. A kezelések előtt lehetőség van érzésteleníteni a területet. Közvetlenül a kezelés után bőrpírra számíthatunk. 1-2 napig még duzzanat kialakulhat, 5-7 nap múlva a felszíni kérgesedés is eltűnik, a gyógyulási folyamat befejeződik. Enyhe bőrpír még tapasztalható a kezelés után kb. 3-8 hétig, 6 hétig fényvédő használata szükséges (50+ faktoros).
Árak (jobb és bal oldal együttes kezelése esetén)

ORR KORREKCIÓJA 42 000 Ft
Szemöldök emelése (mindkettő) - 26 000 Ft
Szemöldök közötti ráncok - 12 000 - 18 000 Ft
Felső szemhéj (mindkettő) - 48 000 Ft
Alsó szemhéj (kivéve súlyos ödéma) - 38 000 Ft
Szarkalábak - (mindkét szem körül) 28 000 Ft
Homlok vízszintes ráncai - 23 -28 000 Ft
Orr-ajak barázdák - 26 000 Ft
Ajak feletti ráncok (cigaretta rácok) - 26 000 Ft
Marionett ránc (ajak két oldalát lefelé biggyesztő vonal) – 22 - 25 000 Ft
Áll vonalának feszesítése kétoldali megereszkedés esetén - 38 000 Ft
Orca (alsó szemhéj és orr- ajak barázda közötti rész) - 38 000 Ft
Fül előtti rész feszesítése - 38 000 Ft
Fül alatti rész - 38 000 Ft
Fül előtt- és alatt együtt: 55 000 Ft
Toka - 28 000 - 38 000 Ft
Heg - 3 000 Ft-tól
Nyak (területtől függően) - 23 000- 48 000 Ft
Has bőrének feszesítése 19 000 - 48 000 Ft
Egyéb területek: megegyezés szerint
Féloldali kezelések esetén az ár 75%

Terhességi csíkok 28.000 Ft-tól 28.000.-Ft-tól
A kezelés után 45- 60 nap múlva lehetőség van egy korrekciós kezelésre, melynek ára rendkívül kedvező, 10 000 Ft/ terület. Sajnos, ha csak fél oldalt kezeltünk, azt korrekciónál nem tudjuk figyelembe venni!
Tipp: Ajánljuk, hogy vedd igénybe a korrekciós kezelést, mert annak hatékonysága általában felülmúlja az első kezelését.

A kezelésre egyeztess időpontot a 06 20 228 1774-es számon.
FIGYELEM! KEZELÉS UTÁN AZ ALÁBBI MELLÉKHATÁSOKRA SZÁMÍTHATSZ
Alsó- és felső szemhéj kezelésekor a bőr általában beödémásodik - ez néhány napon belül rendeződik
5 napig varas lesz a kezelt terület, ezért inkább maradj otthon
A varak leesése után (a bőr érzékenységtől függően) terület piros maradhat (2--től 90 napig), de ezt már korrektorozhatod
A leggondosabb fényvédelem mellett is bepigmentálódhat a bőr - ez ritkán fordul elő, bár kezelhető ,de nem kizárt a te esetedben sem
Nagyon ritka esetben, ha valakinek lassú a hámképzése, a kezelés nyomai pici pöttyök formájában meglátszódhatnak, ezen 1-2 mikrodermabráziós kezeléssel segítünk
A plazma technológia elsősorban a következő problémák kezelésére használható
• sebhelyek gyógyulásának gyorsítása, hegképződés megakadályozása
• striák
• aknés, gyulladt bőr
• értágulatok, rosaceás tünetek kezelésére
• ránckezelés
• pigmentfoltok halványítására
• ekcéma
• sminktetoválás után a Plasmával kezelt ajkakon biztosan nem képződik majd herpesz
• herpesz és vírusos szemölcs kezelésre
Amikor a kezelés NEM alkalmazható
• Terhesség, szoptatás
• Aktív gyulladás a kezelni kívánt területen /kivéve akne /
• Epilepszia és autoimmun betegségek
• Keloidra, hegesedésre való hajlam
• Diabetes miatti, rossz sebgyógyulás /egyensúlyban lévő diabeteses betegnél lehet/
• Véralvadásgátlók vagy vérhígító szedése
• Lidokain érzékenység

Időpont kérés

06 20 228 1774ránctalanító-fiatalító mezoterápia A hyaluronsav a szövetekre disszeminációs vektorként hat, mivel elősegíti a vitaminok bejutását az epidermiszbe (felhám).

A hyaluronsav, a Revitacare Bio-revitalisation vitaminjai és a Conjonctyl organikus szilícium tartalma együttesen érik el a legjobb eredményt; ebből ered számos jótékony hatásuk.

A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé, simábbá és sugárzóbbá válik; a ráncok érzékelhetően csökkennek. A szabadgyökök lekötésével az öregedés folyamata lassul.

A Revitacare Bio-revitalisation-Conjonctyl páros önmagában felér egy teljes bőrkezeléssel, kortól függetlenül alkalmazható az öregedés jeleinek megelőzésére illetve kezelésére.

A rendszeres kezelés mellett a Revitacare Bio-revitalisation-Conjonctyl mezolift kezelés ajánlható ráncfeltöltés, Botox kezelés, arcradírozás illetve ráncfelvarrás kiegészítésére, az eredmények további javítására.

A kezelés ára:
arc: 25.000Ft/ alkalom


06 20 228 1774
24karátos ránctalanító aranykezelés

24 karátos aranykezelésben arany lapocskákat alkalmazunk, melyekkel beterítjük a teljes bőrfelszínt.Hatása:
A Hyaluronsav a kötőszövet fontos alkotóeleme. A sejtek közötti állomány kitöltésével, a kollagénháló erősítésével biztosítja a bőr rugalmasságát, feszességét.
Szervezetünkben az idő múlásával csökken termelődése, ez pedig a ráncok kialakulásának egyik fő okozója. Hiánypótlásra a szérum igen magas koncentrációban tartalmazza ezt a fontos, biotechnológiai úton előállított anyagot, jól felszívódó formában.

Kúraszerű használata jelentősen csökkenti az öregedési folyamatok látható jeleit, látványosan javítja a bőr állapotát. Magas vízmegkötő és megtartó képessége – különösen az új speciális hidratálószerrel – a Hydrolite-vel együttműködve, természetes úton növeli a kötőszövet hidratáltságát.
Gondoskodik a bőr fiatalos tónusáról, feszességéről. A ráncok mélysége csökkenni kezd és a felhám bársonyosan sima, puha tapintásúvá válik. A szérum másik döntő fontosságú hatóereje a Nanoszemcsés Arany. Elősegíti a hyaluronsav jobb felszívódását, hasznosulását az epidermisben és katalítikus hatásával pozitívan befolyásolhatja a sejtek működését. Részletesebb hatás-ismertetőt lásd a bevezetőben.

Alkalmazása:

Minden bőrtípusra javasoljuk. Arcra, szemkörnyékre, nyakra, dekoltázsra. Ránckezeléseknél, feltöltő kezelésnél, sminkelés előtt. A problémás bőröknél segíti a sebgyógyulást, regenerálódást.
A kezeléseknél lehet önállóan beultrahangozni, iontoforetizálni (negatív póluson), vagy a masszázskrém és a különböző maszkok alá feltenni. Nagyon látványos a hatása, ha vizes alapú maszkokkal beultra-hangozzuk(multi-fruit fitomaszk, papaya-mangó dinamizáló gélmaszk, hidratáló gélmaszk).

Alkalmazható az alga maszkok vagy a kaviár és bomba szett maszkja alá is. Ránctalanító kezelések otthoni fenntartó anyagaként is ajánlható.

Kezelésára: 18000Ft