szemhéjkontur tetoválás

Esztétikai szemhéj tetoválás, füstös hatású és 3d hatású szemhéj kontúr


Érdekel a tartós smink? Szeretnéd magad kisminkelve látni akkor is, ha reggel felébredsz? Akkor neked való a szemhéjtetoválás! Ma már egyre többen választják a szemhéj tetoválását, ugyanis akár évekig nem kell naponta a sminkkel küszködni.

Szemhéjtetoválás kép>>

Előnyei

* időt takaríthatunk meg vele
* pénztárcánnak is örömet szerzünk vele
* kiemelhetjük vele szemünk szépségét
* nem kell attól tartanunk, hogy elmosódik vagy elkenődik

A szemhéjtetoválást leginkább fekete színnel készítik, de igény szerint barnával is dolgoznak. A legszebb mégis a fekete, tehát ajánlatos ezt a színt választani. Ez a szín jórész mindenkinek, szőkének, barnának, világos és kreol bőrűeknek jól áll. A sminktetoválótól érdemes kikérni a véleményét.

A szemhéjtetoválás körülbelül 1-2 óráig tart. A tetoválás után vékony varrat alakul ki a bőröm, ami rövid időn belül, pár nap alatt lejön a bőr felszínéről.Felső szemhéjvonal normál: 28.000 Ft
Felső szemhéjvonal vastag: 29.000 Ft
Felső szemhéjvonal extra vastag: 36.000 Ft
Alsó szemhéjvonal: 16.000 Ft

Füstös szemhéj normál: 42.000 Ft
Füstös szemhéj vastag: 59.000 FtMagamról:

Murguly Erika vagyok, 14 éve foglalkozom sminktetoválással: microblading, soft powdre szemöldöktetoválással, 3d füstös szemhéjtetoválással és mások által elrontott tetoválások javításával helyrehozásával, kiszedésével.

Utóbbi évben pedig orvosi tetoválással: hajtetoválás, vitiligó tetoválás, műtéti hegek korrekciójával, ill mellbimbó tetoválással ( areila ) Mindemellett sminktetoválás oktatással és gépek forgalmazásaival is foglalkozom. Munkámat legmodernebb gépekkel, kiváló anyagokkal végzem. Az évek alatt sok mindennel találkoztam, és vendégeim sokféle igénynek feleltem meg. Ha te is szeretnél még jobban kinézni, és meg jobban érezni magad a bőrödbe, akkor én segítek neked!

Célom a szépség kihangsúlyozása és az összhangmegteremtése. Számomra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb

Ha bármilyen kérdésed van, vagy bejelentkeznél, bátran hívj 06 20 228 1774