szájtetoválás

Személyre szabott egyéniségedhez megfelelő szájtetoválás


A szájtetováláshoz a természetes száj színeinek árnyalatait szeretem ajánlani, de egyedi igény szerint erősebb színek is alkalmazhatóak.

Fajtái:

Szájkontúr tetoválás (egy szép formájú szájnál a szájkontúr kiemelésére)
Szájkontúr tetoválás fél- satírral (Abban az esetben, ha az ajkakat korrigálni kell. A természetes száj és a tetovált kontúr közötti rész besatírozásáról van szó)
Teljes satír (színtelen ajkak esetén alkalmazom a természetes szájszíntől akár a rúzsozott hatás eléréséig)

A szájtetoválás végleges eredményét 6-8 hét után látható, és mindenképpen csak ezután végezhető a korrekció is. A folyamat hasonló, mint a többi tetoválásnál, varasodás, majd 10 napig szürke hártya. Ez után a szájtetoválásnak több időre van szüksége, hogy a pigment egyenletesen bekerüljön a bőrbe. Ilyenkor még az is előfordul, hogy foltokban jön elő a szín, ettől nem kell megijedni, a végeredmény gyönyörű egyenletes lesz. Egyébként a szájtetoválásra jellemző, hogy hangulatunktól, testhőmérsékletünktől, stb. függően mindig más és más hatása van.

Ajak kontúrvonal (satírozás nélkül) 28.000 Ft
Ajaksatírozás - fél satírozással 48.000 Ft
Ajaksatírozás - teljes satírozással 52.000 Ftszájsatír tetoválásszájsatír tetoválás nyugatinálMagamról:

Murguly Erika vagyok, 14 éve foglalkozom sminktetoválással: microblading, soft powdre szemöldöktetoválással, 3d füstös szemhéjtetoválással és mások által elrontott tetoválások javításával helyrehozásával, kiszedésével.

Utóbbi évben pedig orvosi tetoválással: hajtetoválás, vitiligó tetoválás, műtéti hegek korrekciójával, ill mellbimbó tetoválással ( areila ) Mindemellett sminktetoválás oktatással és gépek forgalmazásaival is foglalkozom. Munkámat legmodernebb gépekkel, kiváló anyagokkal végzem. Az évek alatt sok mindennel találkoztam, és vendégeim sokféle igénynek feleltem meg. Ha te is szeretnél még jobban kinézni, és meg jobban érezni magad a bőrödbe, akkor én segítek neked!

Célom a szépség kihangsúlyozása és az összhangmegteremtése. Számomra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb

Ha bármilyen kérdésed van, vagy bejelentkeznél, esetleg csak egy személyes konzultációra jönnél, hívj bizalommal:06 20 228 1774
Ha nem tudsz elérni telefonon, akkor visszahívlak